post

Черно море – Ботев Вр 2:1

Загубата не може да носи удовлетворение. Без значение колко добре си играл, колко възможности си създал и колко класен е съперникът. Естествено никой в щаба на Ботев Враца не прави трагедии от поражението във Варна. Както каза след мача и Сашо Ангелов – още сме зелени и ни липсва класа да затваряме такива двубои.

От 14-те футболисти, които се появиха днес на терена, през миналия сезон в А група играха едва трима – Милчев, Ненов и Домовчийски. Керчев основно се подвизаваше във втория тим на Лудогорец, а Мариян Иванов бе в Локо ГО. Основната част от играчите – 9 спечелиха надпреварата във Втора лига с Ботев Враца. Отборът като цяло, но и футболистите имат нужда да влязат в ритъма на Първа лига. Въпрос на време и още работа е да се научат да се възползват максимално ефективно от възможностите.

За неутралния зрител мачът бе интересен, динамичен и оспорван. Показаното от Ботев Враца се хареса. Останаха съмнения за някои съдийски отсъждания, но ние категорично няма да сме от отборите, които анализират съдийството след всеки мач. Приемаме грешките им като част от играта.

Благодарим на феновете, които прекосиха цяла България, за да подкрепят момчетата в този важен мач. При това в работен ден. Следващия петък отново гостуваме – този път в Русе. И отново целта са трите точки.

Репортаж от Черно море – Ботев Враца 2:1

Интервюто на Сашо Ангелов след мача

Благодарим на varnautre.bg за снимките от мача.

2 thoughts on “Черно море – Ботев Вр 2:1

  1. Сложете линка към този сайт (botev-vratsa.com) в официалната фейсбук страница на Ботев. Там в момента е посочен старият сайт (botevvratza.com) който вече не е активен.

  2. Първите 20′ мин само Ботев игра и за това отбележи, след което буквално прекрати да играе, то беше едно заритване едно падане…все едно ни беше страх да продължим с нашата игра и да им отбележим поне още 1,2 гола. Проблема беше точно там, че престанахме да играем и се надявахме на контра атаки, които на моменти дойдоха но така и не успяхме да реализираме. Най-конкретната възможност дойде в 80′ когато трима от нашите играчи не успеха да отбележат на празна врата, наистина жалко! Надявам се, на 27.07 нааай-малко равен да направим срещу Дунав, ако играем както играхме първите 20′ ще ги смачкаме. Те това е, само Ботев Враца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *